Mąka z TAPIOKI, mąka z ryżu kleistego, mąka orkiszowa pełnoziarnista, mąka z bananów (plantanów) Hanneforth, arrowrooth (maranta trzcinowa) BIO, karob (zamiennik kakao), mąka z cieciorki TRS
Mąki Skrobie

Mąka jaglana to jedna z najstarszych znanych mąk. Używana jest od tysiącleci, a obecnie bije rekordy popularności.

Jest doskonałym zamiennikiem mąki pszennej. Smak jest charakterystyczny dla orzechów. Nadaje się do pieczenia i gotowania.

Mieszanka do wyrobu racuchów z mąką kokosową BIO 210g Zdrowo Namieszane

Mieszanka do wypieku chlebka bananowego z chia 400g Zdrowo Namieszane

MIESZANKA NA MUFFINY KLASYCZNE BEZGL. 280g CELIKO

MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA KRUCHEGO BEZGL. 200g CELIKO

Znakomite Ciasto biszkoptowe Celiko

Zamiennik proszku do pieczenia. Powstaje w naturalny sposób podczas fermentacji wina.

Zamienik żelatyny powstały z alg morskich, nie ma smaku i zapachu. Jest idealny do wyrobu galaretek lub deserów.

Bezglutenowy proszek do pieczenia na bazie winnego kamienia, który powstaje w naturalny sposób podczas fermentacji wina.

Perełki tapiokowe najczęściej spotykamy w deserach, ale można stosować je też jako zamiennik makaronu lub ryżu, a także dodatek do zup i sosów.