MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA KRUCHEGO BEZGL. 200g CELIKO
Wyśmienite Ciasto kruche Celiko.
- świetnie nadaje się do przygotowania kruchych, herbatników i ciasteczek
- szybkie i łatwe w przygotowaniu
- odpowiednie dla wegan
- produkt bezglutenowy (PL-064-027)
Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. GLUTEN i fenyloalanina).Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek
SKŁADNIKI
skrobia ziemniaczana, cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana modyfikowana, regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, sól
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1515 kJ / 362 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 87 g
w tym cukry: 26 g
Białko: 1,7 g
Sól: 0,01 g
Może zawierać soję, mleko i ich pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.