MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTA BISZKOPTOWEGO BEZGL. 200g CELIKO
Znakomite Ciasto biszkoptowe Celiko.
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. GLUTEN i fenyloalanina).Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii
- Świetnie nadaje się do przygotowania biszkoptu, muffinek i babeczek.
- szybkie i łatwe w przygotowaniu
- odpowiednie dla wegan
- produkt bezglutenowy (PL-064-025)
Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).
Przepisy na wykonanie ciast (Biszkopt, Ciasto pomarańczowe - wegańskie) - na opakowaniu. Więcej przepisów na stronie: www.celiko.com.pl/przepisy/
SKŁADNIKI
skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cukier.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1526 kJ / 365 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 89 g
w tym cukry: 32 g
Białko: 0 g
Sól: 0,01 g
Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.