Kuchnia azjatycja, trochę indyjskiej :
morskie algi NORI, KOMBU, MISO SHIRO, MUGI, GENMAI, HATCHO, pasta sezamowa TAHINI
Kuchnia azjatycja, trochę indyjskiej :
morskie algi NORI, KOMBU, MISO SHIRO, MUGI, GENMAI, HATCHO, pasta sezamowa TAHINI
Przepyszna mieszanka na danie curry z zamiennikiem mięsa w kawałkach.
Suszony słodki jackfruit bez dodatku cukru i konserwantów.
Ciecierzyca w zalewie BIO 350g (220g) Bio Planet
Pasta tahini - 100% sezam. Konieczny dodatek do samodzielnego wyrobienia hummusu! ;)
Perełki tapiokowe najczęściej spotykamy w deserach, ale można stosować je też jako zamiennik makaronu lub ryżu, a także dodatek do zup i sosów.
Skrobia używana do przygotowywania i zagęszczania wielu potraw: biskwitów, puddingów, ciastek, galaretek, sosów, zup i wyrabiania domowych lodów.