Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Umeocet 200ml

(0) opinii
8595016590796

Umeocet 200ml

11,99
Opis produktu

 

Umeocet wytwarzany jest ze śliwek umeboshi. Jest to całkowicie naturalny produkt (nie zawiera żadnych chemicznych dodatków ani barwników). Używa się go podobnie, jak octu jabłkowego lub winnego. Smak jest słono-kwaśny z delikatną nutą śliwkową. Dobrze wpływa na procesy trawienne. Używając go nie trzeba dodawać soli, np. do sosu do sałaty. Można nim doprawiać także zupy i inne dania.

Składniki: shiso (perilla), sól morska, biały ocet ze śliwek ume 61% (śliwki ume 80%, sól morska 20%).

 

Wartość odżywcza (na 100 g produktu)

Energia : 73 kJ/17 kcal
Tłuszcz : 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0 g
Węglowodany : 3,4 g
w tym cukry : 0 g
Błonnik : 0,2 g
Białko : 0,8 g
Sól : 25,1 g

 

200mL

 

Inni klienci kupili również
Praliny z nadzieniem orzeszki ziemne & słony karme

Poczuj idealny moment absolutnej błogości z tymi pralinami. Rozkoszuj się w rozpływającym wnętrzu, zatopionym w otoczce z wyśmienitej czekolady.

Praliny z nadzieniem orzeszki ziemne & słony karmel BIO 39g Naughty Nuts
13,49
Wafle z kremem kokosowym bez dodatku cukru 150 g Coral

Wafle z kremem kokosowym bez dodatku cukru. Zawierają naturalnie występujące cukry. Odpowiednie dla osób na diecie bezcukrowej.

Wafle z kremem kokosowym bez dodatku cukru 150 g Coral
5,99
Wafle z kremem cytrynowym bez dodatku cukru 150 g Coral

Wafle z kremem cytrynowym bez dodatku cukru. Zawierają naturalnie występujące cukry. Odpowiednie dla osób na diecie bezcukrowej.

Wafle z kremem cytrynowym bez dodatku cukru 150 g Coral
5,59
Smarowaniec kremowy na sernik 750 g

Kremowy klasyczny teraz dostępny w wiaderku 750 g!

Smarowaniec kremowy na sernik 750 g Wege Siostry PROMOCJA
22,9929,99
-23%
Łosoś Bezrybny 100g Bezmięsny

Łosoś Bezrybny 100g Bezmięsny

Łosoś Bezrybny 100g Bezmięsny
9,79
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Umeocet 200ml
Umeocet 200ml
Zapis do newslettera