Produkty niskobiałkowe

W przeciwieństwie do oryginalnej mozzarelli ma mocny "serowy" smak i zapach!

Zamiennik sera o smaku naturalnym w jednym kawałku. Ma wspaniałą konsystencję (jest elastyczny), zapach i smak

Zamiennik sera mozzarella, idealny do pizzy.

Naprawdę świetnie się topi, więc idealnie nadaje się do pizzy, zapiekanek i tostów. Żeby było tego mało nie zawiera soi, glutenu i oleju palmowego!

Roślinna, słodka alternatywa dla śmietany do ubijania w dużym, gastronomicznym opakowaniu

Pyszna, wegańska alternatywa dla bitej śmietany w spray'u!


Śmietana uniwersalna (także do ubijania) 200ml

Śmietanka owsiana nadająca się do wszelkich kulinarnych eksperymentów, gotowania, czy pieczenia, również na zimno.

Śmietana ryżowa do gotowania, czy pieczenia. Świetnie smakuje również na zimno, jako dodatek do sałatek lub deserów.

Bezglutenowy proszek do pieczenia na bazie winnego kamienia, który powstaje w naturalny sposób podczas fermentacji wina.

Skrobia używana do przygotowywania i zagęszczania wielu potraw: biskwitów, puddingów, ciastek, galaretek, sosów, zup i wyrabiania domowych lodów.

Alternatywa dla śmietany o aksamitnej, delikatnie lejącej konsystencji

Krem owsiany zawiera jedynie 13% tłuszczu i można go używać do gotowania oraz spożywać na zimno.