Produkty niskobiałkowe
![Śmietana sojowa bezglutenowa 250ml BIO](/dane/small/1/17cf887e93fc4579a52fda53ae642048.jpg)
![Śmietana sojowa bezglutenowa 250ml BIO](/dane/small/d/d5b9e11762e64938b449debfe705d509.jpg)
Śmietana wegańska o aksamitnej, delikatnie lejącej konsystencji.
![Violife mozzarella 200g PROMOCJA - 22%](/dane/small/9/9312e2e934914036a568412d94582821.jpg)
W przeciwieństwie do oryginalnej mozzarelli ma mocny "serowy" smak i zapach!
![Violife naturalny 200g](/dane/small/5/5d21115757944f73babe904f868077c4.jpg)
Ser wegański o smaku naturalnym w jednym kawałku. Ma wspaniałą konsystencję (jest elastyczny), zapach i smak do złudzenia przypominający zwykły żółty
![Violife do pizzy 2,5kg](/dane/small/7/7aa25411288f4c01a0eb7d96b3ac03b6.jpg)
Naprawdę świetnie się topi, więc idealnie nadaje się do pizzy, zapiekanek i tostów. Żeby było tego mało nie zawiera soi, glutenu i oleju palmowego!
![Mąka bezglutenowa z bananów warzywnych (plantanów) 1kg](/dane/small/1/1n3.han1146_visualisierung_faltschachtel_breit_multi_mehle_kochbananen_1h_sz_750px_72dpi.jpg)
![Mąka bezglutenowa z bananów warzywnych (plantanów) 1kg](/dane/small/a/apiaa22f542ddbf4493837683b94344bc23.jpg)
Mąka bezglutenowa z bananów warzywnych (plantanów) 1kg
![Śmietana uniwersalna (także do ubijania) 200ml](/dane/small/3/3054d0132798436194e87f7ced5e0d67.jpg)
![Śmietana uniwersalna (także do ubijania) 200ml](/dane/small/f/fa35ed0497ea4c3b881d0155608a75d2.jpg)
Śmietana uniwersalna (także do ubijania) 200ml
![Śmietana owsiana 200ml BIO Natumi](/dane/small/c/caa06bae14fd4eb58e1fc4132fab75f2.jpg)
Śmietana owsiana nadająca się do wszelkich kulinarnych eksperymentów, gotowania, czy pieczenia, również na zimno.
![Śmietana ryżowa 200ml BIO Natumi](/dane/small/d/d49ca24cadea4d6ab569c338cb400670.jpg)
Śmietana ryżowa do gotowania, czy pieczenia. Świetnie smakuje również na zimno, jako dodatek do sałatek lub deserów.
![Proszek do pieczenia bezglutenowy BIO 17g](/dane/small/a/acc693d9ea4147e8bbc897329f0b1932.jpg)
Bezglutenowy proszek do pieczenia na bazie winnego kamienia, który powstaje w naturalny sposób podczas fermentacji wina.