Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Budyń waniliowy bezglutenowy BIO 33g BIOVEGAN

(0) opinii
4005394286197

Budyń waniliowy wegański, bezglutenowy.

6,99
Opis produktu

Budyń waniliowy wegański i bezglutenowy, a składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Sposób przyrządzenia: odjąć 6 łyżek z 500 ml mleka roślinnego, dodać do nich zawartość torebki oraz 3-4 łyżki (ok. 30-40g) cukru brązowego (lub innego słodzika) i dokładnie wymieszać. Pozostałe mleko zagotować. Dodać do niego wymieszaną zawartość i przez 1 minutę gotować na małym ogniu. Następnie przelać budyń w salaterki i pozostawić do ostygnięcia.

Składniki: skrobia kukurydziana, wanilia Burbon 1,6%, sól himalajska.

 

Wartość odżywcza (na 100 g produktu)

Energia : 1471 kJ/346 kcal
Tłuszcz : <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : <0,1 g
Węglowodany : 86 g
w tym cukry : 0,9 g
Błonnik : <0,5 g
Białko : <0,5 g
Sól : 0,39 g

 

Waga: 33g

 

Inni klienci kupili również
Ser jak Koryciński z dzikim czosnkiem 140g Millek

Jak Koryciński to roślinna alternatywa dla sera Korycińskiego na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopi

Ser jak Koryciński z dzikim czosnkiem 140g Millek
16,99
Nowość
Ser jak Grecki sałatkowy 110g Millek

Jak Grecki sałatkowy to roślinna alternatywa dla sera Feta na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopi.

Ser jak Grecki sałatkowy 110g Millek
14,79
Nowość
Napój owsiany Barista 750ml Alpro

Wegański napój Alpro Barista Owsiany to przede wszystkim roślinna alternatywa dla mleka krowiego.

Napój owsiany Barista 750ml Alpro
9,99
Strogonoff grzybowy z boczniakami i pieczarkami be

Grzybowy strogonoff z cicierzycy, fasoli i boczniaków.

Strogonoff grzybowy z boczniakami i pieczarkami bezglutenowy 390g Vege Art
10,69
Rama klasyczna roślinna 400g

Rama klasyczna roślinna 400g

Rama klasyczna roślinna 400g
10,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Budyń waniliowy bezglutenowy BIO 33g BIOVEGAN
Budyń waniliowy bezglutenowy BIO 33g BIOVEGAN
Zapis do newslettera