Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Budyń waniliowy bezglutenowy BIO 33g BIOVEGAN

(0) opinii
4005394286197

Budyń waniliowy wegański, bezglutenowy.

6,99
Większe zakupy to wyższy rabat
Opis produktu

Budyń waniliowy wegański i bezglutenowy, a składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Sposób przyrządzenia: odjąć 6 łyżek z 500 ml mleka roślinnego, dodać do nich zawartość torebki oraz 3-4 łyżki (ok. 30-40g) cukru brązowego (lub innego słodzika) i dokładnie wymieszać. Pozostałe mleko zagotować. Dodać do niego wymieszaną zawartość i przez 1 minutę gotować na małym ogniu. Następnie przelać budyń w salaterki i pozostawić do ostygnięcia.

Składniki: skrobia kukurydziana, wanilia Burbon 1,6%, sól himalajska.

 

Wartość odżywcza (na 100 g produktu)

Energia : 1471 kJ/346 kcal
Tłuszcz : <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : <0,1 g
Węglowodany : 86 g
w tym cukry : 0,9 g
Błonnik : <0,5 g
Białko : <0,5 g
Sól : 0,39 g

 

Waga: 33g

 

Inni klienci kupili również
Bio Chicken'ish 40g wegańska przyprawa o smaku drobiowego rosołu Uhhmami

Ekologiczna, 100% roślinna alternatywa dla tradycyjnego rosołu. Wzbogaca smak zup, sosów i farszów.

Bio Chicken'ish 40g wegańska przyprawa o smaku drobiowego rosołu Uhhmami
24,99
Płatki ryżowe instant 200g PROVITA

Płatki ryżowe instant 200g PROVITA

Płatki ryżowe instant 200g PROVITA
3,99
Mąka owsiana bezgutenowa 500g Provita

Mąka owsiana bezgutenowa 500g Provita

Mąka owsiana bezgutenowa 500g Provita
7,99
Panierka kukurydziana bezglutenowa BIO 200g Amylon

Panierka kukurydziana bezglutenowa BIO 200g Amylon

Panierka kukurydziana bezglutenowa BIO 200g Amylon
8,99
Plantway kurczak klasyk 160g

Doskonały KU*CZAK klasyk to idealna baza do wszystkich Twoich dań. Dodaj do sałatki, serwuj z ulubionymi sosami, przygotuj go tak, jak lubisz

Plantway ku*czak klasyk 160g
11,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Budyń waniliowy bezglutenowy BIO 33g BIOVEGAN
Budyń waniliowy bezglutenowy BIO 33g BIOVEGAN
Zapis do newslettera