Budyń waniliowy bezglutenowy BIO 33g BIOVEGAN

Budyń waniliowy bezglutenowy BIO 33g BIOVEGAN

Nr produktu: 4005394286197

6,49

Budyń waniliowy wegański i bezglutenowy, a składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

Sposób przyrządzenia: odjąć 6 łyżek z 500 ml mleka roślinnego, dodać do nich zawartość torebki oraz 3-4 łyżki (ok. 30-40g) cukru brązowego (lub innego słodzika) i dokładnie wymieszać. Pozostałe mleko zagotować. Dodać do niego wymieszaną zawartość i przez 1 minutę gotować na małym ogniu. Następnie przelać budyń w salaterki i pozostawić do ostygnięcia.

Składniki: skrobia kukurydziana, wanilia Burbon 1,6%, sól himalajska.

 

Wartość odżywcza (na 100 g produktu)

Energia : 1471 kJ/346 kcal
Tłuszcz : <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : <0,1 g
Węglowodany : 86 g
w tym cukry : 0,9 g
Błonnik : <0,5 g
Białko : <0,5 g
Sól : 0,39 g

 

Waga: 33g

 

Kupione z tym produktem

Ciastka markizy kakaowe 300g

Ciastka markizy kakaowe 300g

13,99 zł Ciastka markizy kakaowe 300g

Ciastka markizy kakaowe 300g

Więcej
Do koszyka
Mąka z ryżu kleistego 400g

Mąka z ryżu kleistego 400g

8,99 zł Mąka z ryżu kleistego 400g

Mąka z ryżu kleistego 400g

Więcej
Do koszyka
Mąka z tapioki - skrobia z manioku 400g

Mąka z tapioki - skrobia z manioku 400g

6,79 zł Mąka z tapioki - skrobia z manioku 400g

Mąka z tapioki. Nie zawiera glutenu.

Więcej
Do koszyka
Curry czerwone 50g

Curry czerwone 50g

3,69 zł Curry czerwone 50g

Curry czerwone 50g

Więcej
Do koszyka

Zapraszamy do dodania opinii o Budyń waniliowy bezglutenowy BIO 33g BIOVEGAN

(5/5)

Używamy plików cookies w celu ułatwienia korzystania z zasobów naszego serwisu i do analizowania statystyk jego odwiedzin. Korzystanie z naszego serwisu bez blokowania plików cookies oznacza zgodę na ich użycie i zapisanie w pamięci urządzenia użytkownika. Zmieniając ustawienia przeglądarki, można samodzielnie zarządzać cookies. Więcej informacji w polityce prywatności. Polityka Prywatności

Zamknij