Wykonane z opakowania biodegradowalnego, które rozkłada się w ciagu 6-9 miesięcy do dwutlenku węgla, wody i biomasy.
SKŁADNIKI
skrobia z tapioki*, substancja spulchniająca: węglan sodu; regulator kwasowości: winiany potasu (22,8 %), sproszkowany sok z cytryny*, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 966 kJ/226 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 43 g
w tym cukry: <0,5 g
Błonnik: 0,5 g
Białko: <0,5 g
Sól: 18,6 g
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.
Proszek do pieczenia bezglutenowy BIO 17g Biovegan
(0) opinii4005394104002
Bezglutenowy proszek do pieczenia na bazie winnego kamienia, który powstaje w naturalny sposób podczas fermentacji wina.
2,49
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt. | 2% rabatu |
3 szt. | 3% rabatu |
4 szt. | 4% rabatu |
5 szt. | 5% rabatu |
6 szt. | 7% rabatu |
Opis produktu
Cechy produktu
Bezglutenowy | TAK |
BIO | TAK |