Pasta koperkowa z cieciorką do kanapek lub jako dip.
Składniki: woda, cieciorka 35%, marchew, seler, pietruszka, cebula, olej rzepakowy, skrobia kukurydziana, błonnik pszenny (bez glutenu), sól, por, koperek suszony 1%, sos sojowy (woda, soja, sól), hydrolizat białka roślinnego, warzywa suszone (pasternak, marchew, seler, pietruszka, por), substancja zagęszczająca: guma guar, przyprawy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy = witamina C, przyprawy ziołowe (zawierają seler), aromat z ekstraktu drożdżowego.
Produkt może zawierać sezam i gorczycę.
Ciemnienie wierzchniej warstwy produktu jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Wartość odżywcza (na 100 g produktu)
Energia : 564 kJ/135 kcal
Tłuszcz : 4,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,5 g
Węglowodany : 16 g
w tym cukry : 3,4 g
Błonnik : 6,0 g
Białko : 4,4 g
Sól : 1,3 g
Waga: 160g