Wegańska alternatywa jogurtów. Nie chcemy, aby weganie czuli się w jakikolwiek sposób wykluczeni, dlatego oferujemy JOGURT wegański pochodzenia roślinnego.
Jesteśmy pewni, że każdy, kto spróbuje wegańskiego wariantu jogurtu dostrzeże niewątpliwe walory smakowe i po prostu zapragnie spróbować więcej.
SKŁADNIKI:
ekstrakt SOJOWY* (woda, obłuszczona SOJA* 9,5 %), żywe kultury bakterii (S.thermophilus, L.casei). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 200 kJ/48 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: <0,5 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 4,5 g
Sól: 0,03 g
Może zawierać orzechy.
Przechowywać w temperaturze max. 4°C