Wegańska alternatywa jogurtów. Nie chcemy, aby weganie czuli się w jakikolwiek sposób wykluczeni, dlatego oferujemy JOGURT wegański pochodzenia roślinnego.
Jesteśmy pewni, że każdy, kto spróbuje wegańskiego wariantu jogurtu dostrzeże niewątpliwe walory smakowe i po prostu zapragnie spróbować więcej.
SKŁADNIKI:
ekstrakt SOJOWY* 80 % (woda, obłuszczona SOJA* 9,5 %), wsad jagodowy* 20 % (zagęszczony sok jabłkowy*, kawałki jagód* 39,5 %, skrobia kukurydziana*, zagęszczony sok z czarnej marchwi*, naturalny aromat jagodowy*, substancja żelująca: pektyna), żywe kultury (S.thermophilus, L.casei). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 304 kJ/72 kcal
Tłuszcz: 2,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 8,5 g
w tym cukry: 6,9 g
Białko: 3,8 g
Sól: 0,05 g
Może zawierać orzechy.
Przechowywać w temperaturze max. 4°C