Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Vermezan z nerkowców paprykowy 90g Wege Siostry

(0) opinii
5900779395114

Vermezan z nerkowców paprykowy 90g Wege Siostry

15,99
Opis produktu

Produkt roślinny do posypania makaronów, zapiekanek, kanapek, sałatek i innych dań.

 

Składniki: orzechy nerkowca*, płatki drożdżowe nieaktywne, papryka wędzona ostra, czosnek, sól himalajska.

 

Może zawierać śladowe ilości soi, migdałów i sezamu.

 

Bez glutenu, bez konserwantów.

 

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna: 2282 kj / 550 kcal

Tłuszcz: 41,2g 

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8g

Węglowodany: 17,3g

w tym cukry: 8g

Błonnik: 9,3g

Białko: 23g

Sól: 2,5g

 

Przechowywać w lodówce w temperaturze od +4°C do +8°C

 

Waga: 90 g netto

Inni klienci kupili również
Wegański serek kremowy z ziołami Filona 150g

100 % roślinna alternatywa kremowego serka, z naturalnych składników. Bez oleju palmowego i bez konserwantów.

Wegański serek kremowy z ziołami Filona 150g
13,49
Nowość
Wegański serek kremowy naturalny Filona 150g

100 % roślinna alternatywa kremowego serka, z naturalnych składników. Bez oleju palmowego i bez konserwantów.

Wegański serek kremowy naturalny Filona 150g
13,49
Nowość
Ser jak Koryciński z czarnuszką 140g Millek

Jak Koryciński to roślinna alternatywa dla sera Korycińskiego na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopi

Ser jak Koryciński z czarnuszką 140g Millek
16,99
Nowość
Bezmleczny wegański ser żółty w plastrach 100 g

Bezmleczny to pierwsze w Polsce alternatywy dla sera na bazie białka BOBU!

Bezmleczny wegański ser żółty w plastrach 100 g
8,99
Nowość
Bedda wegańska mini mozzarella 125g

100% autentycznego smaku mozzarelli, na bazie oleju kokosowego, żadnego oleju palmowego, żadnych wzmacniaczy smaku

Bedda wegańska mini mozzarella 125g
17,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Vermezan z nerkowców paprykowy 90g Wege Siostry
Vermezan z nerkowców paprykowy 90g Wege Siostry
Zapis do newslettera