Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Wegański serek kremowy z ziołami Filona 150g

Nowość
(0) opinii
7640166799672

100 % roślinna alternatywa kremowego serka, z naturalnych składników. Bez oleju palmowego i bez konserwantów.

13,49
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt.2% rabatu
3 szt.3% rabatu
4 szt.4% rabatu
5 szt.5% rabatu
6 szt.7% rabatu
Opis produktu
Doskonały do kanapek, serników, jako dodatek do zup i innych dań wytrawnych. 
Rewelacyjny wybór dla wegetarian, wegan, osób z nietolerancją na składniki pochodzenia zwierzęcego, czy po prostu tych, którym zależy na środowisku naturalnym. 
Kraj pochodzenia: Szwajcaria


SKŁADNIKI:
woda, ekstrakt SOJOWY* 32 %, tłuszcz kokosowy*, pasta MIGDAŁOWA* 12 %, mieszanka ziołowa* (natka pietruszki*, szczypiorek*, czosnek*, sól) 4 %, sól, stabilizator: mączka chleba świętojańskiego*, kultury bakterii. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

INFORMACJA ALERGENNA  Może zawierać mleko.


WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1002 kJ / 243 kcal
Tłuszcz: 25 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: <0,5 g
Błonnik: 0,9 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,8 g


Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C
 
Inni klienci kupili również
Roślinny ser twarogowy migdałowy 500g Millek

Twar*g naturalny to roślinna alternatywa dla klasycznego twarogu na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopii.

Roślinny ser twarogowy migdałowy 500g Millek
39,99
PASZTET WEGAŃSKI Z PESTEK SŁONECZNIKA

Do spożycia na ciepło i na zimno.

Pasztet wegański ze słonecznika BIO 200g Poloniak
12,49
Pasztet wegański z pestek dyni BIO 200g Poloniak

Do spożycia na ciepło i na zimno.

Pasztet wegański z pestek dyni BIO 200g Poloniak
13,99
Nowość
Tempeh z czarnej fasoli 200g Guru

Fermentowany produkt na bazie czarnej fasoli

Tempeh z czarnej fasoli 200g Guru
17,49
Nowość
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Wegański serek kremowy z ziołami Filona 150g
Wegański serek kremowy z ziołami Filona 150g
Zapis do newslettera