Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Posypka do makaronu z nerkowców bezgl. 50g Biovegan PROMOCJA

14
(0) opinii
4005394200186

Data ważności 31/05/2024 Posypka do makaronu z nerkowców bezgl. 50g Biovegan

10,79 12,49
Większe zakupy to wyższy rabat
Opis produktu

Data ważności 31/05/2024


Posypka do makaronu z nerkowców bezgl. 50g Biovegan

 

To pyszna, roślinna alternatywa dla startego parmezanu, dzięki czemu idealnie nadaje się do wegańskiej włoskiej kuchni.
Oprócz makaronu, pizzy i risotto można go również używać do przyprawienia sałatek, przystawek i sosów.
Po prostu posyp pożądaną ilość na makaron, pizzę lub risotto i ciesz się smakiem!
Źrodło błonnika pokarmowego. Wysoka zawartość białka. 

 

SKŁADNIKI
78 % mielone ORZECHY NERKOWCA*, płatki drożdżowe*, mąka ryżowa*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)



WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2263 kJ/544 kcal
Tłuszcz - 36 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 6,4 g
Węglowodany - 31 g
w tym cukry - 8,0 g
Błonnik - 5,8 g
Białko - 20 g
Sól - 2,8 g
 

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, ŁUBIN i inne orzechy. 
 

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od światła.

Inni klienci kupili również
Pasta daktylowa RAW 1kg Provita

Pasta daktylowa RAW 1kg Provita

Pasta daktylowa RAW 1kg Provita
15,99
Tofu wędzone BIO 200g BIO Planet

Tofu wędzone BIO 200g BIO Planet

Tofu wędzone BIO 200g BIO Planet
5,99
Simply V tarty do makaronu 80g

Simply V tarty do makaronu 80g

Simply V tarty do makaronu 80g
16,99
Simply V tarty na bazie migdałowej do pizzy 180g

Simply V tarty na bazie migdałowej do pizzy 180g

Simply V tarty na bazie migdałowej do pizzy 180g
16,99
Tofu naturalne BIO 200g BIO Planet

Tofu naturalne BIO 200g BIO Planet

Tofu naturalne BIO 200g BIO Planet
5,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Posypka do makaronu z nerkowców bezgl. 50g Biovegan PROMOCJA
Posypka do makaronu z nerkowców bezgl. 50g Biovegan PROMOCJA
Zapis do newslettera