Wegański ser drobno tarty z olejem kokosowym i migdałami do makaronu
Wegańska alternatywa dla tartego sera do makaronu
Delikatny smak
Identyczna konsystencja jak zwykłego sera
Drobno tarty, gotowy do posypania
SKŁADNIKI: Woda, skrobia, olej kokosowy (17%), białko migdałowe (6%), aromat, sól, białko słonecznika, barwnik (koncentrat z marchwi i jabłka), przeciwutleniacz: askorbinian sodu.
ALERGENY: Zawiera migdały. Może zawierać śladowe ilości innych orzechów.
UWAGA: Ten produkt został zapakowany w atmosferze ochronnej.
Wartości odżywcze w 100g
Energia 1156kJ/ 278kcal
Tłuszcz 21g
z czego nasycone 17g
Węglowodany 19g
w tym cukier <0,5g
Białko 3,3g
Sól 2,2g
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 7°C.