Pasta kanapkowa z cieciorki z dodatkiem kukurydzy, groszku i fasoli czerwonej.
Pasteryzowana.
Składniki: woda, cieciorka 37%, cebula, olej rzepakowy, kukurydza konserwowa 6%(ziarno kukurydzy, woda, sól), groszek konserwowy 5,5% (groszek zielony, woda, sól), fasola czerwona konserwowa 5% (ziarno fasoli, woda, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), skrobia kukurydziana, błonnik pszenny (bez glutenu), koncentrat pomidorowy, sól, przyprawy, przyprawa meksykańska 1%, hydrolizat białka roślinnego, warzywa suszone (pasternak, marchew, seler, pietruszka,por), substancja zagęszczająca: guma guar, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy = witamina C, przyprawy ziołowe (zawierają seler), aromat z ekstraktu drożdżowego.
Produkt może zawierać sezam, soję, gorczycę.
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Wartość odżywcza (na 100 g produktu)
Energia : 578 kJ/138 kcal
Tłuszcz : 4,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,5 g
Węglowodany : 17 g
w tym cukry : 3,4 g
Błonnik : 5,6 g
Białko : 4,6g
Sól : 0,79 g
Waga: 160 g