Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Paluszki amarantusowe bezglutenowe BIO 50g EXTRUDO

(0) opinii
8594155030286

Paluszki amarantusowe bezglutenowe BIO 50g EXTRUDO

4,99
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt.2% rabatu
3 szt.3% rabatu
4 szt.4% rabatu
5 szt.5% rabatu
6 szt.7% rabatu
Opis produktu

Paluszki amarantusowe bezglutenowe BIO 50g EXTRUDO​

 

Mocno chrupiące, dobrze doprawione (kminkiem), pycha paluszki. Jest to zdrowa odmiana dobrze znanej nam przekąski, gdyż wszystkie składniki mają certyfikaty BIO, oczywiście nie dodano żadnych konserwantów ani innych sztucznych dodatków, a za to dużo (ponad 20%) amarantusa. Dodatkowym ich atutem jest uzyskanie certyfikatu produktu bezglutenowego, czyli oznaczenie przekreślonym kłosem :)
Paluszki mają bardzo niską zawartość tłuszczu, a wysoką błonnika.
Polecamy!
Doskonałe na wycieczki, wyjazdy, do szkoły, pracy czy na imprezę.

Składniki: kaszka kukurydziana* 73%, amarantusowa mąka* 21%, suszona cebula* 2%, kminek* 2%, sól.

*- składniki pochodzą z upraw ekologicznych.

 

Wartość odżywcza (na 100 g produktu)

Energia : 1506 kJ/361 kcal
Tłuszcz : 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,5 g
Węglowodany : 67,8 g
Cukry : 0,9 g
Błonnik : 10,3 g
Białko : 9,2 g
Sól : 1,3 g



Po otwarciu zużyć w ciągu 2 dni.

Waga: 50g

Cechy produktu
Bezglutenowy TAK
BIO TAK
Inni klienci kupili również
Tofu sałatkowe w stylu greckim 300g Lunter

Świeże, lekkie i niesamowicie smaczne

Tofu sałatkowe w stylu greckim 300g Lunter
9,8910,99
-10% Nowość
Popcorn solony bezglutenowy BIO 80 g BioFactor

Ekologiczny, bezglutenowy popcorn z solą.

Popcorn solony bezglutenowy BIO 80 g BioFactor
5,49
Nowość
Popcorn papryka-chili bezglutenowy BIO 50 g

Ekologiczny, bezglutenowy popcorn o smaku papryki i chilli.

Popcorn papryka-chili bezglutenowy BIO 50 g BioFactor
5,49
Nowość
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Paluszki amarantusowe bezglutenowe BIO 50g EXTRUDO
Paluszki amarantusowe bezglutenowe BIO 50g EXTRUDO
Zapis do newslettera