Czekolada słodzona daktylami z orzechami laskowymi 100g Super Fudgio
(0) opinii5907713374167
Czekolada słodzona daktylami — z całymi orzechami i wysoką zawartością kakao
29,99
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt. | 2% rabatu |
3 szt. | 3% rabatu |
4 szt. | 4% rabatu |
5 szt. | 5% rabatu |
6 szt. | 7% rabatu |
Opis produktuWegańska czekolada słodzona daktylami z orzechami laskowymi, to doskonałe połączenie przyjemności smaku i dbałości o zdrowie. Składająca się z zaledwie trzech składników – miazgi kakaowej, daktylowego proszku i tłuszczu kakaowego pochodzącego z ekologicznych upraw, uzupełniona całymi orzechami laskowych, stanowi zdrowszą i smaczniejszą alternatywę dla tradycyjnych czekolad. Nie tylko smakuje wyjątkowo, ale również dostarcza organizmowi cennych minerałów, czyniąc z niej pyszną przekąskę o fantastycznym smaku. Odkryj tę naturalną słodycz, aby poprawić nastrój, zwiększyć energię i cieszyć się zdrowym smakiem natury.
Czekolada słodzona daktylami — z całymi orzechami i wysoką zawartością kakao
Wegańska czekolada słodzona daktylami z orzechami laskowymi to sycąca przekąska i znakomite źródło energii. Swój wspaniały smak zawdzięcza wysokiej zawartości kakao (minimum 71%), orzechom laskowym i sproszkowanym daktylom zastępującym biały cukier.
Bezcukrowa czekolada ma w składzie całe orzechy, dzięki czemu wyróżnia się wyrazistym smakiem, któremu nie oprze się żaden miłośnik słodyczy.
Pyszna wegańska czekolada słodzona daktylami z orzechami — tylko 3 składniki!
Naturalnie słodzone przekąski z prostym składem zachwycają smakiem, a przy tym są wolne od szkodliwych dodatków w postaci oleju palmowego, GMO i sztucznych polepszaczy smaku. Nasza wegańska czekolada nie zawiera także glutenu, dlatego jest szczególnie polecana osobom z nietolerancjami pokarmowymi.
Wegańską czekoladę orzechową słodzoną daktylami tworzą 3 naturalne składniki. Wszystkie surowce pozyskano z ekologicznych upraw.
Składniki:
Czekolada 80% (miazga kakaowa*, daktyle w proszku* (27%), tłuszcz kakaowy*), orzechy laskowe całe* 20%
*Surowce pochodzące z upraw ekologicznych
Masa kakaowa min. 71% w czekoladzie
Alergeny:
Orzeszki ziemne/orzeszki arachidowe i produkty pochodne
Soja i produkty pochodne
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
Orzechy,tj. Migdały( Amygdalus communis L),orzechy laskowe (Corylus avellana),orzechy włoskie (Juglans regla),orzechy nerkowca (Anacardium occidentale),orzechy pekan( Carya illinoiesis(Wangenh.) K. Koch),orzechy brazylijskie (Bertholletia excelsa),pistacje/orzech pistacjowy(Pistacia vera), orzechy makadamia (Macadamia ternifolia) i produkty pochodne
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 2500kJ/602kcal
Tłuszcz 53 g
W tym: Kwasy tłuszczowe nasycone 27 g
Węglowodany 22 g
W tym cukry 15 g
Błonnik 13 g
Białko 8,1 g
Sól <0,01 g
Czekolada słodzona daktylami — z całymi orzechami i wysoką zawartością kakao
Wegańska czekolada słodzona daktylami z orzechami laskowymi to sycąca przekąska i znakomite źródło energii. Swój wspaniały smak zawdzięcza wysokiej zawartości kakao (minimum 71%), orzechom laskowym i sproszkowanym daktylom zastępującym biały cukier.
Bezcukrowa czekolada ma w składzie całe orzechy, dzięki czemu wyróżnia się wyrazistym smakiem, któremu nie oprze się żaden miłośnik słodyczy.
Pyszna wegańska czekolada słodzona daktylami z orzechami — tylko 3 składniki!
Naturalnie słodzone przekąski z prostym składem zachwycają smakiem, a przy tym są wolne od szkodliwych dodatków w postaci oleju palmowego, GMO i sztucznych polepszaczy smaku. Nasza wegańska czekolada nie zawiera także glutenu, dlatego jest szczególnie polecana osobom z nietolerancjami pokarmowymi.
Wegańską czekoladę orzechową słodzoną daktylami tworzą 3 naturalne składniki. Wszystkie surowce pozyskano z ekologicznych upraw.
Składniki:
Czekolada 80% (miazga kakaowa*, daktyle w proszku* (27%), tłuszcz kakaowy*), orzechy laskowe całe* 20%
*Surowce pochodzące z upraw ekologicznych
Masa kakaowa min. 71% w czekoladzie
Alergeny:
Orzeszki ziemne/orzeszki arachidowe i produkty pochodne
Soja i produkty pochodne
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)
Orzechy,tj. Migdały( Amygdalus communis L),orzechy laskowe (Corylus avellana),orzechy włoskie (Juglans regla),orzechy nerkowca (Anacardium occidentale),orzechy pekan( Carya illinoiesis(Wangenh.) K. Koch),orzechy brazylijskie (Bertholletia excelsa),pistacje/orzech pistacjowy(Pistacia vera), orzechy makadamia (Macadamia ternifolia) i produkty pochodne
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 2500kJ/602kcal
Tłuszcz 53 g
W tym: Kwasy tłuszczowe nasycone 27 g
Węglowodany 22 g
W tym cukry 15 g
Błonnik 13 g
Białko 8,1 g
Sól <0,01 g