Miso Hatcho - soja 400g

Miso Hatcho - soja 400g

Nr produktu: 4958325000242

29,99

Miso Hatcho jest wytwarzane z soi, kosen (prażona mąka jęczmienna), koji (aspergillus oryzae) oraz morskiej soli. Ziarna soi razem z koji fermentują i dojrzewają przez 3 lata w wielkich cedrowych kadziach. Hatcho jest najmocniejszym, najbardziej aromatycznym rodzajem miso. Można go używać osobno, ale smakuje również dobrze wymieszane pół na pół z innymi miso, np. jasnym Shiro.

Składniki: soja, woda, morska sól, kosen (prażona mąka jęczmienna), koji (aspergillus oryzae).

 

Wartość odżywcza (na 100 g produktu)

Energia : 875 kJ/ 208 kcal
Tłuszcz : 6,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,9 g
Węglowodany : 11 g
w tym cukry : 0,6 g
Błonnik : 7,7 g
Białko : 22 g
Sól : 9,5 g

 

waga: 400g

Kupione z tym produktem

Curry czerwone 50g

Curry czerwone 50g

3,99 zł Curry czerwone 50g

Curry czerwone 50g

Więcej
Do koszyka
Curry żółte 50g

Curry żółte 50g

3,99 zł Curry żółte 50g

Curry żółte 50g

Więcej
Do koszyka

Zapraszamy do dodania opinii o Miso Hatcho - soja 400g

(5/5)

Używamy plików cookies w celu ułatwienia korzystania z zasobów naszego serwisu i do analizowania statystyk jego odwiedzin. Korzystanie z naszego serwisu bez blokowania plików cookies oznacza zgodę na ich użycie i zapisanie w pamięci urządzenia użytkownika. Zmieniając ustawienia przeglądarki, można samodzielnie zarządzać cookies. Więcej informacji w polityce prywatności. Polityka Prywatności

Zamknij