Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Miso Hatcho - soja 400g

(0) opinii
4958325000242

Miso Hatcho wytwarzane z soi, kosen (prażona mąka jęczmienna), koji (aspergillus oryzae) oraz morskiej soli.

29,99
Większe zakupy to wyższy rabat
Opis produktu

Miso Hatcho jest wytwarzane z soi, kosen (prażona mąka jęczmienna), koji (aspergillus oryzae) oraz morskiej soli. Ziarna soi razem z koji fermentują i dojrzewają przez 3 lata w wielkich cedrowych kadziach. Hatcho jest najmocniejszym, najbardziej aromatycznym rodzajem miso. Można go używać osobno, ale smakuje również dobrze wymieszane pół na pół z innymi miso, np. jasnym Shiro.

Składniki: soja, woda, morska sól, kosen (prażona mąka jęczmienna), koji (aspergillus oryzae).

 

Wartość odżywcza (na 100 g produktu)

Energia : 875 kJ/ 208 kcal
Tłuszcz : 6,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,9 g
Węglowodany : 11 g
w tym cukry : 0,6 g
Błonnik : 7,7 g
Białko : 22 g
Sól : 9,5 g

 

waga: 400g

Inni klienci kupili również
Czekolada jak mleczna malina BIO 50g Las Vegan's

Wyjątkowa wegańska czekolada z prawdziwymi malinami.

Czekolada jak mleczna malina BIO 50g Las Vegan's
11,99
Ryż basmati biały bezglutenowy BIO 500g PROBIO

Ryż basmati biały bezglutenowy BIO 500g PROBIO

Ryż basmati biały bezglutenowy BIO 500g PROBIO
13,99
Fasolka Adzuki BIO 400g Eureko

Fasolka Adzuki BIO 400g Eureko

Fasolka Adzuki BIO 400g Eureko
14,99
Violife zamiennik kwaśnej śmietany 500g

Violife zamiennik kwaśnej śmietany 500g

Violife zamiennik kwaśnej śmietany 500g PROMOCJA GASTRO
15,9918,99
-16%
Tempeh wędzony BIO 275g BIO PLANET

Tempeh wędzony BIO 275g BIO PLANET

Tempeh wędzony BIO 275g BIO PLANET
10,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Miso Hatcho - soja 400g
Miso Hatcho - soja 400g
Zapis do newslettera