Seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan i celiaków. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami lub mięsem.
produkt 100% pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok,certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard),jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy
SKŁADNIKI:
organiczny brązowy ryż, woda
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Tłuszcz 2.5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.5 g
Węglowodany 78 g
w tym cukry 1 g
Błonnik 2 g
Białko 8 g
Sól 0 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu