Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Jogurt KOKO typu greckiego 350g

(0) opinii
5060100603117

Bezmleczny jogurt naturalny w typie greckim, przygotowany na bazie kokosa, zawierający probiotyczne kultury bakterii.

12,99
Większe zakupy to wyższy rabat
Opis produktu

Bezmleczny jogurt naturalny w typie greckim, przygotowany na bazie kokosa, zawierający probiotyczne kultury bakterii. Wzbogacony witaminami D2, B12 i wapniem.

 

Składniki: woda, mleko kokosowe 40%, substancja zagęszczająca - zmodyfikowana skrobia kukurydziana, sól, olej słonecznik, olej kokosowy, naturalne aromaty, bezmleczne kultury bakterii (S. Thermophilus, L. Bulgaricus), barwnik – karoten, witaminy D2 i B12

Może zawierać śladowe ilości orzechów, ponieważ są one przetwarzane w tym samymzakładzie.

 

Wartość odżywcza w 100g produktu:

wartość energetyczna - 469kJ/113 kcal

tłuszcz - 9,6 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 8,5g

węglowodany - 5,7g; w tym cukry - 0,6g

błonnik - <0,1g

białko - 1,1g

sól - 0,22g

wapń - 160 mg (20% RWS*)

wit. D2 - 0,75 ug (15% RWS*)

wit. B12 - 0,38 ug (15% RWS*).

 

*RWS- referencyjne wartości spożycia dla osób dorosłych.

 

Produkt chłodniczy. Przechowywać w temperaturze 2-6 st.C.

 

Waga: 350g

Inni klienci kupili również
Hello-V z chilli w kostce 200g

Hello-V z chilli w kostce 200g

Hello-V z chilli w kostce 200g
9,99
Hello-V ser wędzony kostka 200g

Hello-V ser wędzony kostka 200g

Hello-V wędzony w kostce 200g
9,99
Simply V wegańska mozzarella caprese 150g

Ser wegański na bazie migdałowej typu mozarella Simply V, idealny do sałatki caprese

Simply V wegańska mozzarella caprese 150g
16,99
Wegański ser maziowy Rot Bert Bedda 125g

Rot Bert to wegańska alternatywa sera o mocnej, czerwonej skórce. Ser maziowy, dojrzewający, o charakterystycznym zapachu i smaku.

Wegański ser maziowy Rot Bert Bedda 125g
19,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Jogurt KOKO typu greckiego 350g
Jogurt KOKO typu greckiego 350g
Zapis do newslettera