Gołąbki wegetariańskie z ryżem w sosie pomidorowym
Składniki: woda, kapusta biała 43%, pieczarki 13%, koncentrat pomidorowy 13%, marchew, ryż naturalny 5,5%, teksturowane białko sojowe, cebula, skrobia kukurydziana, bulion wegetariański [sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, seler korzeń, pietruszka korzeń, por, seler liść, pietruszka nać), olej rzepakowy, kurkuma, lubczyk liść], olej rzepakowy, sól morska, sos sojowy (woda, soja, sól), przyprawy ziołowe (zawierają gorczycę), przyprawy.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyc w ciągu 3 dni.
Wartość odżywcza (na 100 g produktu)
Energia : 195 kJ/ 46 kcal
Tłuszcz : 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,1 g
Węglowodany : 6,8 g
w tym cukry : 2,6 g
Błonnik : 1,6 g
Białko : 2,5 g
Sól : 0,93 g
Waga: 480g