Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Galaretka czerwona niesłodzona 7g Biovegan

(0) opinii
4005394144886

Galaretka czerwona niesłodzona 7g Biovegan

3,49
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt.2% rabatu
3 szt.3% rabatu
4 szt.4% rabatu
5 szt.5% rabatu
6 szt.7% rabatu
Opis produktu

Galaretka czerwona niesłodzona 7g Biovegan

 

Pierwsza roślinna czerwona galaretka w jakości organicznej! Delikatna konsystencja glazury i oczywiście jej cudownie czerwony kolor sprawiają, że każda polewa wygląda jeszcze pyszniej.

 

SKŁADNIKI: Substancja żelująca: agar agar*, skrobia ziemniaczana*, mąka z maranty*, burak czerwony w proszku*, substancja zakwaszająca: winian potasu (kamień nazębny). (*certyfikowany produkt organiczny)

 

PRZYGOTOWANIE: Zawartość opakowania wlać do 250 ml zimnej wody i dosłodzić do smaku. Doprowadzić płyn do wrzenia przez 2 minuty, ciągle mieszając. Zdejmij naczynie z ognia, od czasu do czasu mieszaj i pozostaw do ostygnięcia na ok. 10 minut, aż galaretka stanie się lekko kremowy. Nakładaj galaretkę łyżką na ciasto, zaczynając od środka. Ciasto można kroić po wystygnięciu (ok. 30 minut).

 

Wartość odżywcza (na 100 g produktu)

Energia 1236kJ/ 294kcal
Tłuszcz <0,5g
w tym nasycone < 0,1g
Węglowodany 56g
w tym cukier 4,1g

Błonnik 26g
Białko 1,1g
Sól 0,18g

Inni klienci kupili również
Tofu sałatkowe w stylu greckim 300g Lunter

Świeże, lekkie i niesamowicie smaczne

Tofu sałatkowe w stylu greckim 300g Lunter
9,8910,99
-10% Nowość
ŻUR OD ROLNIKA owsiany BIO 500ml

Produkt naturalnie fermentowany na własnym zakwasie.

ŻUR OD ROLNIKA owsiany BIO 500ml
7,99
Nowość
Roślinna alternatywa twarogu migdał śniadaniowy 16

Migdał śniadaniowy to roślinna alternatywa dla twarogu na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopi.

Roślinna alternatywa twarogu migdał śniadaniowy 165g Millek
13,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Galaretka czerwona niesłodzona 7g Biovegan
Galaretka czerwona niesłodzona 7g Biovegan
Zapis do newslettera