Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

DESER OWSIANO - CZEKOLADOWY BIO (2 x 130 g) 260g THE BRIDGE

(0) opinii
8019428009122

DESER OWSIANO - CZEKOLADOWY BIO (2 x 130 g) 260g THE BRIDGE

12,49
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt.2% rabatu
3 szt.3% rabatu
4 szt.4% rabatu
5 szt.5% rabatu
6 szt.7% rabatu
Opis produktu

DESER OWSIANO - CZEKOLADOWY BIO (2 x 130 g) 260g THE BRIDGE

 

SKŁADNIKI:
woda, OWIES* (11,6 %), cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (3 %), czekolada* (1 %)(miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, cukier trzcinowy*), olej słonecznikowy*, olej szafranowy*, sól morska, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma gellan. (*certyfikowany składnik ekologiczny)


Produkt odpowiedni dla wegan. Produkt UHT.
 

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 451 kJ/107 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
w tym kwasy nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 19 g
w tym cukry: 10 g
Białko: 1,5 g
Sól: 0,07 g


Może zawierać ORZECHY i soję


Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 1 dnia.

Cechy produktu
BIO TAK
Inni klienci kupili również
Sojowe medaliony BIG 140g Vantastic

Medaliony sojowe do smażenia, do marynowania lub panierowania

Sojowe medaliony BIG 140g Vantastic
14,99
Nowość
Fizi baton w białej polewie ciastko i wiśnia 45g

Ma chrupiącą podstawę, lekką kwaskowatość wiśni i to wszystko w białej polewie!

Fizi baton w białej polewie ciastko i wiśnia 45g
7,59
Nowość
Owsiane ciasteczka cytrynowe 80g Owsiane ciasteczka cytrynowe 80g

Owsiane ciasteczka cytrynowe

The Beginnings Ciastka owies-cytryna 80g
15,49
Nowość
The Beginnings batonik Brownie 40g The Beginnings batonik Brownie 40g

The Beginnings batonik Brownie 40g

The Beginnings batonik Brownie 40g
7,99
Nowość
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

DESER OWSIANO - CZEKOLADOWY BIO (2 x 130 g) 260g THE BRIDGE
DESER OWSIANO - CZEKOLADOWY BIO (2 x 130 g) 260g THE BRIDGE
Zapis do newslettera