Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Ciastko z miąższem kokosowym i migdałem Frank&Oli 50g

(0) opinii
5900316552123

Ciastko z miąższem kokosowym i migdałem Frank&Oli 50g

3,39
Większe zakupy to wyższy rabat
Opis produktu

Ciastko z miąższem kokosowym i migdałem Frank&Oli, 50g

 

Ciastko Wegąńskie, bezglutenowe, bez laktozy z musem kokosowy i migdałem. Bez dodatku cukrów.

 

Składniki:
Kokos 32% (wiórki kokosowe, miąższ kokosowy), bezglutenowe płatki owsiane 30%, błonnik z korzenia cykorii, migdały 7%, sól himalajska

 

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 1724 kJ/ 416 kcal
Tłuszcz 24 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 19 g
Węglowodany 28 g
w tym cukry 8,4g
Błonnik 29 g
Białko 7,1 g
Sól 0,50 g

Alergeny:
Migdały
Może zawierać orzeszki arachidowe, inne orzechy, sezam, mleko.

 

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Inni klienci kupili również
Feel Fit wegańskie kulki kokosowe z migdałem bez cukru 63g

Feel Fit wegańskie kulki kokosowe z migdałem bez cukru 63g

Feel Fit wegańskie kulki kokosowe z migdałem bez cukru 63g
12,99
Feel Fit wegańskie kulki kokosowe z migdałem bez cukru 27g

Feel Fit wegańskie kulki kokosowe z migdałem bez cukru 27g

Feel Fit wegańskie kulki kokosowe z migdałem bez cukru 27g
6,99
Makaron spaghetti BIO 500g Granoro

Ekologiczny makaron spaghetti wyprodukowany w 100% z włoskiej pszenicy durum

Makaron spaghetti BIO 500g Granoro
6,99
Makaron cardio świderki 250g Novelle

Makaron cardio świderki 250g Novelle

Makaron cardio świderki 250g Novelle
7,49
Żelki misie jabłko-truskawka-banan bez cukru bezglutenowe BIO 50g Żelki misie jabłko-truskawka-banan bez cukru bezglutenowe BIO 50g

Żelki misie jabłko-truskawka-banan bez cukru bezglutenowe BIO 50g

Żelki misie jabłko-truskawka-banan bez cukru bezglutenowe BIO 50g
8,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Ciastko z miąższem kokosowym i migdałem Frank&Oli 50g
Ciastko z miąższem kokosowym i migdałem Frank&Oli 50g
Zapis do newslettera