Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Budyń czekoladowy 40g BIO AMYLON

(0) opinii
8594006666466

Budyń czekoladowy 40g BIO

3,79
Większe zakupy to wyższy rabat
Opis produktu

Budyń, prawie jak tradycyjny, wymagający przygotowania z gotującym się mlekiem, ale w wersji bezglutenowej, ekologicznej i bezcukrowej.


Sposób przygotowania:
Odmierzamy 1/2L mleka (my polecamy sojowe lub KOKO, które da nam leciutki kokosowy posmak i wzbogaci budyń w witaminy i minerały), z czego odlewamy 1/2 szklanki, a resztę zagotowujemy z dodatkiem 2 łyżek cukru (lub innej substancji słodzącej, np. stewii, ksylitolu, słodu itp.). Do odlanego mleka dodajemy zawartość torebki i dokładnie mieszamy. Wlewamy do gorącego mleka i gotujemy przez 2 minuty stale mieszając.


Składniki: skrobia kukurydziana BIO, odtłuszczone kakao w proszku 20% BIO.

 

Wartość odżywcza (na 100 g produktu)

Energia : 398 kJ/94 kcal
Tłuszcz : 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,0 g
Węglowodany : 17,0 g
w tym cukry : 11,0 g
Błonnik : 0,0 g
Białko : 3,2 g
Sól : 0,09 g




Produkt bezglutenowy.

Waga: 40g

 

Inni klienci kupili również
Makaron proteinowy z ciecierzycy świderki 250g Novelle

Makaron proteinowy z ciecierzycy świderki 250g Novelle

Makaron proteinowy z ciecierzycy świderki 250g Novelle
6,99
Panierka kukurydziana bezglutenowa BIO 200g Amylon

Panierka kukurydziana bezglutenowa BIO 200g Amylon

Panierka kukurydziana bezglutenowa BIO 200g Amylon
8,99
Bedda plasterki śródziemnomorski z ziołami 150g

Wegańska alternatywa sera w plasterkach z ziołami

Bedda plasterki śródziemnomorski z ziołami 150g
16,99
Jogurt BIG naturalny bez cukru 400g Planton

Jogurt BIG naturalny bez cukru 400g Planton

Jogurt BIG naturalny bez cukru 400g Planton
8,99
Jackfruit w sosie curry BIO 320g Lotao

Jackfruit w sosie curry BIO 320g Lotao

Jackfruit w sosie curry BIO 320g Lotao
16,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Budyń czekoladowy 40g BIO AMYLON
Budyń czekoladowy 40g BIO AMYLON
Zapis do newslettera