Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Barszcz biały na zakwasie 480 ml Vitapol

(0) opinii
5901273877281

Barszcz biały na zakwasie 480 ml Vitapol to wyjątkowy smak tradycji. To aromatyczny barszcz na bazie naturalnego zakwasu.

7,99
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt.2% rabatu
3 szt.3% rabatu
4 szt.4% rabatu
5 szt.5% rabatu
6 szt.7% rabatu
Opis produktu


Barszcz biały na zakwasie 480 ml Vitapol to wyjątkowy smak tradycji. Ten aromatyczny barszcz na bazie naturalnego zakwasu doskonale podkreśla bogactwo polskich smaków. Aby podkreślić intensywność smaku, polecamy dodanie chrzanu VITAPOL oraz soku z kiszonych ogórków VITAPOL.
To idealna propozycja dla tych, którzy cenią autentyczny smak i tradycyjne receptury. Odkryj smak prawdziwego barszczu białego z Vitapol.


SKŁADNIKI
woda, mąka pszenna, zakwas pszenny (woda, mąka pszenna,
mąka żytnia razowa) – 3,88 %, mąka pszenna graham, czosnek,
majeranek, ziele angielskie, liść laurowy


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość odżywcza 214/ 50
Tłuszcz 1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1 g
Węglowodany 11 g
w tym cukry 0.5 g
Błonnik 0.7 g
Białko 1.9 g
Sól 0.01 g

 


Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
 

Inni klienci kupili również
ŻUR OD ROLNIKA owsiany BIO 500ml

Produkt naturalnie fermentowany na własnym zakwasie.

ŻUR OD ROLNIKA owsiany BIO 500ml
7,99
Nowość
ŻUR OD ROLNIKA orkiszowy BIO 500ml

Produkt naturalnie fermentowany na własnym zakwasie.

ŻUR OD ROLNIKA orkiszowy BIO 500ml
7,99
Roślinny ser twarogowy migdałowy 500g Millek

Twar*g naturalny to roślinna alternatywa dla klasycznego twarogu na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopii.

Roślinny ser twarogowy migdałowy 500g Millek
39,99
Passata pomidorowa BIO 680g Eureko

Passata pomidorowa Eureko to kulinarne mistrzostwo południa Włoch zamknięte w słoiku.

Passata pomidorowa BIO 680g Eureko
8,49
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Barszcz biały na zakwasie 480 ml Vitapol
Barszcz biały na zakwasie 480 ml Vitapol
Zapis do newslettera