Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Serio PARMEGio roślinny ser o smaku parmezanu 150g

(0) opinii
5905326732541

Serio PARMEGio roślinny ser o smaku parmezanu 150g

17,99
Większe zakupy to wyższy rabat
Opis produktu

Serio PARMEGio roślinny ser o smaku parmezanu 150g

 

Ser bardziej twardy, nadający się do starcia na tarce, jest idealnym dodatkiem do potraw typu spaghetti czy jako dodatek do roślinnego pesto. Ma mocny smak umami i podkręci nawet najbardziej niewyraźną potrawę. Niezmiennie polecamy też do kanapek i do wina.

 

Składniki:

*Łubin (50%), olej kokosowy, nieaktywne płatki drożdżowe, mąka ziemniaczana, mąka z cieciorki, przecier jabłkowy, pasta miso, inulina z cykorii, sól, czosnek w proszku, regulator kwasowości (kwasek cytrynowy), naturalny aromat

*alergen

 

 

Wartości odżywcze w 100g

kj/kcal 1314/313, tłuszcze 22,9g w tym nasycone 18,6g węglowodany 13,2g w tym cukry 1,5g białko 11,3g błonnik 7,2g

 

Inni klienci kupili również
Ciastka z kawałkami czekolady wegańskie BIO 250g Eureko

Przepyszne ciasteczka z kawałkami czekolady specjalnie dla wegen.

Ciastka z kawałkami czekolady wegańskie BIO 250g Eureko
8,99
Łosoś Bezrybny 100g Bezmięsny

Łosoś Bezrybny 100g Bezmięsny

Łosoś Bezrybny 100g Bezmięsny
6,99
Bio Trufle'ish 40g wegańska przyprawa o smaku trufli Uhhmami

Ta inspirowana truflami przyprawa przenosi Twoje danie na wyższy poziom. Dodaj do dań z makaronem lub risotto, aby cieszyć się wyrazistym smakiem

Bio Trufle'ish 40g wegańska przyprawa o smaku trufli Uhhmami
23,99
Bio Blue Cheese'ish 40 g wegańska przyprawa niebieski ser Uhhmami

Mocny, wyrazisty smak niebieskiego sera. Blue Cheese’ish doskonale sprawdza się w kremowych sosach do makaronu, ryżu, kaszy oraz w sałatkach.

Bio Blue Cheese'ish 40 g wegańska przyprawa niebieski ser Uhhmami
23,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Serio PARMEGio roślinny ser o smaku parmezanu 150g
Serio PARMEGio roślinny ser o smaku parmezanu 150g
Zapis do newslettera