Proteinowy burger z grochu z miso bezglutenowy 200g Kalma
Roślinny burger z białka grochu.
Idealny roślinny zamiennik mięsa odpowiedni dla wegan. Produkt bezglutenowy.
Gotowy posiłek prosty w przygotowaniu. Doprawiony pastą MISO.
Składniki: groszek 17%, groszek miso (groch, ryż) 10%, olej rzepakowy, białko ryżowe, włókno bambusowe, metyloceluloza, aromat, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, stabilizator: E 450, sól
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Wartość energetyczna 741 kJ/177 kcal
Tłuszcze 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1 g
Węglowodany 3 g
w tym cukry 1 g
Błonnik 8 g
Białko 16 g
Sól 1,6 g
Sposób przygotowania: Wyjmij burgera z opakowania, połóż na rozgrzanej patelni lub grillu i krótko podsmaż z obu stron.
Przechowywać w temperaturze 2-8 °C. Można zamrażać.
Opakowanie: 200 g