Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Pasta z tofu z papryką i chilli 75g Lunter

(0) opinii
8586001011860

Pasta z tofu z papryką i chilli 75g Lunter

4,99
Większe zakupy to wyższy rabat
Opis produktu

Pasta roślinna o lekko pikantnym smaku papryczki chilli., można smarować pieczywo, wykorzystywać do doprawiania sosów i zup. Doskonale nadaje się także na farsz do pierogów czy na nadzienie do wytrawnych wypieków.

 

 

Składniki: woda, 21% LUNTER Tofu (57% nasiona soi, woda), okara (woda, nasiona soi), olej rzepakowy, suszone drożdże spożywcze, modyfikowana skrobia kukurydziana, cebula, 1,3% płatki czerwonej i zielonej papryki, sól, mieszanka przypraw, 0,3% chilli.

 

Może zawierać nasiona sezamu i gorczycę.

 

Można ją przechowywać w temperaturze pokojowej, nie wymaga lodówki.

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 665 kJ / 160 kcal
tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
węglowodany: 8 g
w tym cukry: < 0,5 g
Błonnik: - g
białko: 5 g
sól: 1,2 g

 

Waga: 75g

Inni klienci kupili również
Tortellini z warzywami BIO 250g D'Angelo

Małe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem warzywnym.

Tortellini z warzywami BIO 250g D'Angelo
16,99
Nowość
Tortellini z pieczarkami BIO 250g D'Angelo

Małe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem pieczarkowym

Tortellini z pieczarkami BIO 250g D'Angelo
16,99
Nowość
Tortellini z borowikami BIO 250g D'Angelo

Małe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem grzybowym

Tortellini z borowikami BIO 250g D'Angelo
16,99
Nowość
Ravioli wegańskie BIO 250g D'Angelo

Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem wegańskim.

Ravioli wegańskie BIO 250g D'Angelo
16,99
Nowość
Cappelletti z wędzonym tofu BIO 250g D'Angelo

Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem dyniowo - jabłkowym

Cappelletti z wędzonym tofu BIO 250g D'Angelo
16,99
Nowość
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Pasta z tofu z papryką i chilli 75g Lunter
Pasta z tofu z papryką i chilli 75g Lunter
Zapis do newslettera