Pasta roślinna z tofu, z pomidorami i wodorostami, pasteryzowana.
SKŁADNIKI: woda, olej rzepakowy, Tofu 14 % (soja, woda), napój sojowy (woda, soja), okara (woda, soja), suszone pomidory 5 %, skrobia kukurydziana, sos sojowy (woda, soja, fermentowana pszenica – nie zawiera glutenu, sól), suszona cebula, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), cukier, sól morska 0,4 %, suszone wodorosty 0,4 %, drożdże, czosnek w proszku, ocet jabłkowy, sól, kwas:
kwas cytrynowy
WŁAŚCIWOŚCI ODŻYWCZE w 100g:
Wartość energetyczna 1054 kJ/255 kcal,
Tłuszcze 23,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,7 g,
Węglowodany 5,5 g w tym cukry* 2,7 g,
Błonnik 3,8 g,
Białko 4,1 g,
Sól 1,28 g
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze 2 - 8°C.
Do bezpośredniego spożycia. Po otwarciu zużyć w ciągu 48 godzin.