Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Pasta z tofu śródziemnomorska 150g Lunter

(0) opinii
8586024420946

Pasta roślinna z tofu, z pomidorami i wodorostami

5,99
Większe zakupy to wyższy rabat
Opis produktu

Pasta roślinna z tofu, z pomidorami i wodorostami, pasteryzowana.

 

SKŁADNIKI: woda, olej rzepakowy, Tofu 14 % (soja, woda), napój sojowy (woda, soja), okara (woda, soja), suszone pomidory 5 %, skrobia kukurydziana, sos sojowy (woda, soja, fermentowana pszenica – nie zawiera glutenu, sól), suszona cebula, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), cukier, sól morska 0,4 %, suszone wodorosty 0,4 %, drożdże, czosnek w proszku, ocet jabłkowy, sól, kwas:
kwas cytrynowy

 

 

WŁAŚCIWOŚCI ODŻYWCZE w 100g:
Wartość energetyczna 1054 kJ/255 kcal,
Tłuszcze 23,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,7 g,
Węglowodany 5,5 g w tym cukry* 2,7 g,
Błonnik 3,8 g,
Białko 4,1 g,
Sól 1,28 g

 

Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze 2 - 8°C.

Do bezpośredniego spożycia. Po otwarciu zużyć w ciągu 48 godzin.

 

Inni klienci kupili również
Tofu ala ryba pink fillet 180g Lunter

UNTER SEAFOO TOFU Pink fillet. Produkt roślinny, pakowany próżniowo, pasteryzowany.

Tofu ala ryba pink fillet 180g Lunter
6,99
Pasta z tofu śródziemnomorska 150g Lunter

Pasta roślinna z tofu, z pomidorami i wodorostami

Pasta z tofu śródziemnomorska 150g Lunter
5,99
Plantway tuńczyk roślinny na bazie białka grochowego 150g

Tuńczyk roślinny na bazie białka grochowego w oleju rzepakowym z przyprawami.

Plantway tuńczyk roślinny 150g
11,99
Tofu wędzone BIO 200g BIO Planet

Tofu wędzone BIO 200g BIO Planet

Tofu wędzone BIO 200g BIO Planet
6,49
Plantway kurczak gyros 160g

Wyśmienity KU*CZAK gyros, aromatyczny. Dodaj go do sałatki, serwuj w picie, czy prosto na talerzu.

Plantway ku*czak gyros 160g
11,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Pasta z tofu śródziemnomorska 150g Lunter
Pasta z tofu śródziemnomorska 150g Lunter
Zapis do newslettera