Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Pasta daktylowa 1kg Provita

(0) opinii
8594034783012

Pasta daktylowa 1kg Provita

11,79
Opis produktu

Pasta daktylowa ma bardzo szerokie zastosowanie w kuchni. Można spożywać bezpośrednio lub dodawać np. do koktajli, napojów proteinowych, jako nadzienie do ciast lub sosów BBQ czy chutney. Dzięki słodkiemu smakowi świetnie komponuje się z poranną owsianką, masłem orzechowym czy surowymi ciasteczkami. Jest także podstawowym surowcem do produkcji wegańskich słodyczy i smakołyków, np. domowych naleśników. Spróbuj też dodać do dżemu.

 

Składniki: 100% daktyle.

 

Wartości odżywcze na 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1200 kJ / 287 kcal;
tłuszcze: 0,1 g;
nasycone kwasy tłuszczowe: 0,01 g;
węglowodany: 69 g;
cukry: 69 g;
białko: 2,5 g;
błonnik: 7,5 g;
sól: 0,02 g.

 

Kraj pochodzenia: Tunezja.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze do 8°C.


 

Inni klienci kupili również
Roślinny ser twarogowy migdałowy 500g Millek

Twar*g naturalny to roślinna alternatywa dla klasycznego twarogu na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopii.

Roślinny ser twarogowy migdałowy 500g Millek
39,99
Nowość
Tofu wędzone z migdałami i sezamem BIO 200g Taifun

Wędzone tofu z chrupiącymi migdałami i nasionami sezamu

Tofu wędzone z migdałami i sezamem BIO 200g Taifun
19,49
Nowość
Krem kokosowy do ubijania BIO 200g Cocomi

Wegański krem kokosowy to doskonały dodatek do wypieków i deserów

Krem kokosowy do ubijania BIO 200g Cocomi
12,49
Sojowe medaliony BIG 140g Vantastic

Medaliony sojowe do smażenia, do marynowania lub panierowania

Sojowe medaliony BIG 140g Vantastic
14,99
Serio w plasterkach z czosnkiem niedźwiedzim 150g

Najlepszy nieser do zapiekania i roztapiania teraz w wersji z czosnkiem niedźwiedzim!

SERio roślinna alternatywa sera w plasterkach z czosnkiem niedźwiedzim 150g
11,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Pasta daktylowa 1kg Provita
Pasta daktylowa 1kg Provita
Zapis do newslettera