Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Paprykarz roślinny z tofu 75g Lunter

(0) opinii
8586001011877

Paprykarz roślinny z tofu 75g Lunter

3,99
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt.2% rabatu
3 szt.3% rabatu
4 szt.4% rabatu
5 szt.5% rabatu
6 szt.7% rabatu
Opis produktu

Pasty Lunter można wykorzystywać na wiele sposobów – możemy smarować nimi pieczywo, wykorzystywać je do doprawiania sosów i zup. Doskonale nadają się także na farsz do pierogów czy na nadzienie do wytrawnych wypieków.

 

100 % roślinny

Bez cholesterolu i konserwantów

Bez glutenu

Wyprodukowana z soi bez GMO pochadzącej z Europy

 

Składniki: warzywa marynowane (51% ogórki, 28% czerwona papryka, woda, ocet spirytusowy, cukier, przyprawy, sól), 16% LUNTER Tofu (nasiona soi, woda), woda, okara (woda, nasiona soi), 9% przecier pomidorowy, musztarda (woda, nasiona gorczycy, ocet spirytusowy, syrop glukozowy, sól, przyprawy), olej rzepakowy, sos Worchester [sos sojowy (woda, nasiona soi, nasiona pszenicy - nie zawiera glutenu, sól), ocet spirytusowy, syrop glukozowy, sól, przecier pomidorowy, sok jabłkowy], cukier, modyfikowana skrobia kukurydziana, sos sojowy (woda, nasiona soi, nasiona pszenicy – nie zawiera glutenu, sól), cebula, czosnek, papryka, sól, chilli, stabilizator: guma ksantanowa.

Może zawierać nasiona sezamu.

 

 

 

Wartość odżywcza na 100 g:

wartość energetyczna 625 kJ/150kcal;

tłuszcz 10g,

w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7g;

węglowodany 11g,

w tym cukry 5,3g;

białko 4,0g;

sól 1,5g.

 

Waga produktu 75 g

 

 

Cechy produktu
Chłodzone TAK
Inni klienci kupili również
Roślinna alternatywa sera mozzarella z nerkowców B

To wegańska alternatywa dla sera typu mozzarella z orzechów NERKOWCA o kremowej konsystencji i wyjątkowym, wytrawnym smaku.

Roślinna alternatywa sera mozzarella z nerkowców BIO 150g BERT
18,99
Nowość
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Paprykarz roślinny z tofu 75g Lunter
Paprykarz roślinny z tofu 75g Lunter
Zapis do newslettera