Absolutnie rewolucyjna, z żywymi kulturami bakterii i fermentowanymi nerkowcami. Tłusta, kremowa i pyszna. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie i świetnie nadaje się do smażenia.
Składniki: olej kokosowy, woda, olej rzepakowy, orzechy nerkowca* 12%, lecytyna słonecznikowa, żywe kultury bakterii.
Może zawierać śladowe ilości orzechów, migdałów lub soi.
Bez glutenu. Bez konserwantów.
Osełkę przechowywać w lodówce. Nie zostawiać w temperaturze pokojowej ponad 2 godziny.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2675 kJ/kcal: 650
Tłuszcz: 70 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 47,4 g
Węglowodany: 2 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 0,8 g
Białko: 2,7 g
Sól: 0,0 g
Termin przytadności: 3 tygodnie od dnia produkcji (wskazany na opakowaniu).
Waga netto 200 g