Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Napój migdałowy Classic bez cukru 1L ECOMIL

(0) opinii
8428532192420

Napój migdałowy Classic bez cukru 1L ECOMIL

11,99
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt.2% rabatu
3 szt.3% rabatu
4 szt.4% rabatu
5 szt.5% rabatu
6 szt.7% rabatu
Opis produktu

Napój migdałowy Classic bez cukru 1L ECOMIL

 

Bez dodatku cukrów i glutenu.

 

Składniki: baza migdałowa* 97.8% (woda, migdały 2%), cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*,olej słonecznikowy*, skrobia z tapioki*, inulina* (z włókien agawy),  zagęszczacz: mączka chleba świętojańskiego*, naturalny aromat*.

 


*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.

 

 

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.

 

 

Może zawierać orzechy.

 

 

 

Wartość odżywcza (na 100 g produktu)

Energia :  101 kJ/ 24 kcal
Tłuszcz : 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,2 g
Węglowodany : 2,0 g
w tym cukry : <0,3  g
Błonnik : - g
Białko : 0,4 g
Sól : 0,1 g

 



Pojemność: 1L

Cechy produktu
Bez cukru TAK
Inni klienci kupili również
Tortellini z warzywami BIO 250g D'Angelo

Małe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem warzywnym.

Tortellini z warzywami BIO 250g D'Angelo
16,99
Nowość
Tortellini z borowikami BIO 250g D'Angelo

Małe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem grzybowym

Tortellini z borowikami BIO 250g D'Angelo
16,99
Ravioli wegańskie BIO 250g D'Angelo

Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem wegańskim.

Ravioli wegańskie BIO 250g D'Angelo
16,99
Nowość
Cappelletti z wędzonym tofu BIO 250g D'Angelo

Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem dyniowo - jabłkowym

Cappelletti z wędzonym tofu BIO 250g D'Angelo
16,99
Nowość
Makaron spaghetti BIO 500g Granoro

Ekologiczny makaron spaghetti wyprodukowany w 100% z włoskiej pszenicy durum

Makaron spaghetti BIO 500g Granoro
6,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Napój migdałowy Classic bez cukru 1L ECOMIL
Napój migdałowy Classic bez cukru 1L ECOMIL
Zapis do newslettera