Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Marshmallow waniliowe 90g BIO Okovital

(0) opinii
4038857101317

Pianki bzglutenowe o smaku wanili.

14,99
Opis produktu

Pianki bzglutenowe o smaku wanili.

 

Składniki: nierafinowany cukier trzcinowy*, syrop glukozowo-fruktozowy , dekstroza*, skrobia z tapioki*, skrobia kukurydziana*, substancja żelująca: karagen, hydrolizowane białko grochu, naturalny aromat waniliowy i inne naturalne aromaty.

*- produkty pochodzące z certyfikowanych upraw ekologicznych

 



Wartości odżywcze w 100g produktu:


Wartość energetyczna 1411 kJ/332 kcal
Tłuszcz <0,5g
w tym nasycone <0,1g
Węglowodany 81g
w tym cukry 69g
Błonnik -g
Białko 0,5g
Sól 0,2g

 

 

Masa netto : 90g

Inni klienci kupili również
Ser jak Koryciński z czarnuszką 140g Millek

Jak Koryciński to roślinna alternatywa dla sera Korycińskiego na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopi

Ser jak Koryciński z czarnuszką 140g Millek
16,99
Nowość
Bezmleczny wegański ser żółty w plastrach 100 g

Bezmleczny to pierwsze w Polsce alternatywy dla sera na bazie białka BOBU!

Bezmleczny wegański ser żółty w plastrach 100 g
8,99
Nowość
Praliny z nadzieniem orzeszki ziemne & słony karme

Poczuj idealny moment absolutnej błogości z tymi pralinami. Rozkoszuj się w rozpływającym wnętrzu, zatopionym w otoczce z wyśmienitej czekolady.

Praliny z nadzieniem orzeszki ziemne & słony karmel BIO 39g Naughty Nuts
13,49
Wafle z kremem śmietankowym bez dodatku cukru 150 g Coral

Wafle z kremem bez dodatku cukru. Zawierają naturalnie występujące cukry. Odpowiednie dla osób na diecie bezcukrowej.

Wafle z kremem śmietankowym bez dodatku cukru 150 g Coral
5,99
Ciastka z kawałkami czekolady wegańskie BIO 250g Eureko

Przepyszne ciasteczka z kawałkami czekolady specjalnie dla wegen.

Ciastka z kawałkami czekolady wegańskie BIO 250g Eureko
8,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Marshmallow waniliowe 90g BIO Okovital
Marshmallow waniliowe 90g BIO Okovital
Zapis do newslettera