Makaron ryżowy świderki, bezglutenowy, wyprodukowany, podobnie jak inne produkty Felicia, z wyjątkową dbałością o surowce przez firmę Molino Andriani. Jest lekkostrawny, nie zawiera żadnych sztucznych dodatków, jak barwniki czy konserwanty. Jest bardzo dekoracyjny, gdyż jest trójkolorowy, dzięki dodatkowi soku ze szpinaku i pomidorów. Będzie pięknie wyglądał na talerzu, a także w sałatkach czy innych potrawach :)
Składniki: mąka ryżowa 96% BIO, pomidory 2% BIO, szpinak 2% BIO.
Gotować w 1L wody około 6-8 minut.
Wartość odżywcza (na 100 g produktu)
Energia : 1477 kJ/348 kcal
Tłuszcz : 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,5 g
Węglowodany : 77,0 g
w tym cukry : 0,3 g
Błonnik : 1,7 g
Białko : 7,2 g
Sól : 0,01 g
Waga: 500g