Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

DESER RYŻOWO - CZEKOLADOWY BEZGL. BIO (2 x 130 g) 260g THE BRIDGE

(0) opinii
8019428009085

DESER RYŻOWO - CZEKOLADOWY BEZGL. BIO (2 x 130 g) 260g THE BRIDGE

12,99
Większe zakupy to wyższy rabat
Opis produktu

DESER RYŻOWO - CZEKOLADOWY BEZGL. BIO (2 x 130 g) 260g THE BRIDGE


SKŁADNIKI:
woda, ryż* (14,2 %), cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (3 %), czekolada* (1 %)(miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, cukier trzcinowy*), olej słonecznikowy*, olej szafranowy*, sól morska, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, guma gellan. (*certyfikowany składnik ekologiczny)


Produkt odpowiedni dla wegan. Produkt UHT.
 

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 431 kJ/102 kcal
Tłuszcz: 1,7 g
w tym kwasy nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 20 g
w tym cukry: 11 g
Białko: 1,1 g
Sól: 0,08 g


Może zawierać ORZECHY i soję


Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 1 dnia.
 

Inni klienci kupili również
Krem czekoladowy wegański BIO 200g Gandola

Pyszny krem czekoladowy. Ekologiczna alternatywa dla łasuchow, bez tłuszczu palmowego.

Krem czekoladowy wegański BIO 200g Gandola
15,99
Cukier kokosowy BIO 500g  BIO Planet

Cukier kokosowy BIO 500g BIO Planet

Cukier kokosowy BIO 500g BIO Planet
18,99
Płatki ryżowe instant 200g PROVITA

Płatki ryżowe instant 200g PROVITA

Płatki ryżowe instant 200g PROVITA
3,99
Tofu wędzone BIO 200g BIO Planet

Tofu wędzone BIO 200g BIO Planet

Tofu wędzone BIO 200g BIO Planet
5,99
Baton proteinowy czekolada i migdał 45g Fizi Baton proteinowy czekolada i migdał 45g Fizi

Baton proteinowy czekolada i migdał 45g Fizi

Baton proteinowy czekolada i migdał 45g Fizi
7,49
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

DESER RYŻOWO - CZEKOLADOWY BEZGL. BIO (2 x 130 g) 260g THE BRIDGE
DESER RYŻOWO - CZEKOLADOWY BEZGL. BIO (2 x 130 g) 260g THE BRIDGE
Zapis do newslettera