Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Curry żółte 50g

(0) opinii
084909002662

Curry żółte 50g

3,99
Większe zakupy to wyższy rabat
Opis produktu

Pyszny, pikantny sos (najłagodniejszy z 3 odmian), który może stanowić bazę do wielu potraw inspirowanych kuchnią azjatycką.
Najprostszy przepis, to rozpuścić nieco curry na patelni z olejem, dodać mleko kokosowe, a następnie tofu, seitan czy kotlety sojowe (czy inne zamienniki mięsa), warzywa i przyprawy. Podawać z ryżem.
Z pewnością można znaleźć w necie lub wymyślić jeszcze wiele przepysznych potraw z żółtym curry.

Składniki: suszone czerwone papryczki chilli 20%, szalotki, czosnek, sól, trawa cytrynowa, galangal, kurkuma, kmin w proszku, kolendra, cynamon, buława

 

Wartość odżywcza (na 100 g produktu)

Energia : 568 kJ/136 kcal
Tłuszcz : 4,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 2,6 g
Węglowodany : 15 g
w tym cukry : 5,0 g
Włókno : 9,3 g
Białko : 3,6 g
Sól : 11,3 g

 

Waga: 50 g

 

 

Inni klienci kupili również
Ciasteczka z miazgą arachidową i czekoladą Frank &

Mini ciasteczka Peanut Butter - Chocolate Produkt bezglutenowy, bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie wystepujące cukry, wysoka zawartość błonnika

Ciasteczka z miazgą arachidową i czekoladą 100g Frank & Oli
6,79
Nowość
Tortellini z warzywami BIO 250g D'Angelo

Małe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem warzywnym.

Tortellini z warzywami BIO 250g D'Angelo
16,99
Nowość
Tortellini z borowikami BIO 250g D'Angelo

Małe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem grzybowym

Tortellini z borowikami BIO 250g D'Angelo
16,99
Nowość
Ravioli wegańskie BIO 250g D'Angelo

Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem wegańskim.

Ravioli wegańskie BIO 250g D'Angelo
16,99
Nowość
Cappelletti z wędzonym tofu BIO 250g D'Angelo

Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem dyniowo - jabłkowym

Cappelletti z wędzonym tofu BIO 250g D'Angelo
16,99
Nowość
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Curry żółte 50g
Curry żółte 50g
Zapis do newslettera