Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Pasta curry żółte 50g Cook

(0) opinii
084909002662

Curry żółte 50g

3,99
Opis produktu

Pyszna, pikantna pasta (najłagodniejsza), która może stanowić bazę do wielu potraw inspirowanych kuchnią azjatycką.
Najprostszy przepis, to rozpuścić nieco curry na patelni z olejem, dodać mleko kokosowe, a następnie tofu, seitan czy kotlety sojowe (czy inne zamienniki mięsa), warzywa i przyprawy. Podawać z ryżem.
Z pewnością można znaleźć w necie lub wymyślić jeszcze wiele przepysznych potraw z żółtym curry.

Składniki: suszone czerwone papryczki chilli 20%, szalotki, czosnek, sól, trawa cytrynowa, galangal, kurkuma, kmin w proszku, kolendra, cynamon, buława

 

Wartość odżywcza (na 100 g produktu)

Energia : 568 kJ/136 kcal
Tłuszcz : 4,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 2,6 g
Węglowodany : 15 g
w tym cukry : 5,0 g
Włókno : 9,3 g
Białko : 3,6 g
Sól : 11,3 g

 

Waga: 50 g

 

 

Inni klienci kupili również
Bedda wegańska mini mozzarella 125g

100% autentycznego smaku mozzarelli, na bazie oleju kokosowego, żadnego oleju palmowego, żadnych wzmacniaczy smaku

Bedda wegańska mini mozzarella 125g
17,99
Ciasteczka z miazgą arachidową i czekoladą Frank &

Mini ciasteczka Peanut Butter - Chocolate Produkt bezglutenowy, bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie wystepujące cukry, wysoka zawartość błonnika

Ciasteczka z miazgą arachidową i czekoladą 100g Frank & Oli
6,79
Tortellini z warzywami BIO 250g D'Angelo

Małe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem warzywnym.

Tortellini z warzywami BIO 250g D'Angelo
16,99
Nowość
Tortellini z borowikami BIO 250g D'Angelo

Małe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem grzybowym

Tortellini z borowikami BIO 250g D'Angelo
16,99
Ravioli wegańskie BIO 250g D'Angelo

Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem wegańskim.

Ravioli wegańskie BIO 250g D'Angelo
16,99
Nowość
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Pasta curry żółte 50g Cook
Pasta curry żółte 50g Cook
Zapis do newslettera