Ciastka z 4 zbożami Gullón BIO, 170g
Składniki:
zboża 64% (mąka PSZENNA*, płatki OWSIANE*, mąka PSZENNA pełnoziarnista*, mąka ŻYTNIA pełnoziarnista*, mąka ORKISZOWA 3%*), cukier*, olej roślinny (olej słonecznikowy o wysokiej zawartości kwasu oleinowego) 15%*, inulina*, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu), sól, naturalny aromat, przeciwutleniacz (mieszanina tokoferoli). *Składniki z upraw ekologicznych.
Wartość odżywcza w 100ml:
Wartość energetyczna 1941 kJ / 463 kcal
Tłuszcz 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g
Węglowodany 67 g
w tym cukry 19 g
Błonnik 6,8 g
Białko 7 g
Sól 0,70 g
Alergeny:
Zboża zawierające gluten.
Może zawierać śladowe ilości mleka.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w takich samych warunkach i zamykać po każdym użyciu.