Ciastko kakaowe przekładane kremowym nadzieniem bez dodatku cukrów Gullón 147g
Składniki: mąka pszenna, nadzienie kremowe 29% [substancja słodzaca (maltitol), tłuszcz roślinny (palmowy i olej palmowy), skrobia pszenna, błonnik roślinny, olej roślinny (wysokooleinowy olej słonecznikowy), naturalny aromat, emulgator (lecytyna sojowa)], substancja słodzaca (maltitol), olej roślinny (wysokooleinowy olej słonecznikowy), kakao w proszku 5%, błonnik roslinny, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu), sól, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat, aromat. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Wartość odżywcza w 100ml:
Wartość energetyczna 1702 kJ / 408 kcal
Tłuszcz 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,9 g
w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone 11 g
w tym kwasy tłuszczowe wielonienasycone 1,1 g
Węglowodany 65 g
w tym cukry 2,4 g
Błonnik 9 g
Białko 5 g
Sól 1 g
Alergeny:
Zboża zawierające gluten, soja.
Może zawierać śladowe ilości MLEKA.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w takich samych warunkach i zamykać po każdym użyciu.
Waga: 147g