Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Bedda w plasterkach z pieprzem 150g

(0) opinii
4056924002220

Bedda w plasterkach z pieprzem 150g

16,99
Większe zakupy to wyższy rabat
Opis produktu

Bedda w plasterkach z pieprzem 150g

 

Plasterki z pieprzem obsypane są kolorowymi ziarnami pieprzu, których pikantny smak doskonale współgra z łagodnym smakiem wegańskiej alternatywy serowej

SKŁADNIKI: woda, rafinowany olej kokosowy (21%), skrobia modyfikowana (ziemniaczana, tapioka), cytrynian trójwapniowy, ziarna pieprzu (0,7%), sól morska, ekstrakt z oliwek, aromat, barwnik: karoten; witamina b12.

WITAMINY I MINERAŁY na 100g
Wapń 200mg 25%*
Witamina B12 1,5µg 60%*
(* = odpowiada ilości referencyjnej dziennego spożycia dla osób dorosłych zgodnie z załącznikiem XIII rozporządzenia (UE) nr 1169/2011)

 

Wartość odżywcza (na 100 g produktu)

Energia : 1168kJ/ 281kcal
Tłuszcz : 21,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 18,0 g
Węglowodany : 23,0 g
w tym cukry : 0,0 g
Sól : 2,0 g

 

PRODUKT CHŁODZONY: Przechowywać w temperaturze od 0°C do 7°C.

UWAGA: Ten produkt został zapakowany w atmosferze ochronnej.

Inni klienci kupili również
Tofu wędzone BIO 200g BIO Planet

Tofu wędzone BIO 200g BIO Planet

Tofu wędzone BIO 200g BIO Planet
5,99
SERio jak grecki 150g

SERio jak grecki 150g

SERio jak grecki 150g
13,99
Plantway kurczak klasyk 160g

Doskonały KU*CZAK klasyk to idealna baza do wszystkich Twoich dań. Dodaj do sałatki, serwuj z ulubionymi sosami, przygotuj go tak, jak lubisz

Plantway ku*czak klasyk 160g
11,99
Plantway kurczak gyros 160g

Wyśmienity KU*CZAK gyros, aromatyczny. Dodaj go do sałatki, serwuj w picie, czy prosto na talerzu.

Plantway ku*czak gyros 160g
11,99
Deser owsiany banan - kokos BIO 350g Sojade

Deser owsiany banan - kokos BIO 350g Sojade

Deser owsiany banan - kokos BIO 350g Sojade (SOON)
18,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Bedda w plasterkach z pieprzem 150g
Bedda w plasterkach z pieprzem 150g
Zapis do newslettera