Do darmowej dostawy brakuje
Odbiór osobisty

Batonik śliwkowy z chia 50g PERLA

(0) opinii
8594041592027

Batonik śliwkowy z chia 50g PERLA

3,99
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt.2% rabatu
3 szt.3% rabatu
4 szt.4% rabatu
5 szt.5% rabatu
6 szt.7% rabatu
Opis produktu

Miękki, pyszny batonik ze śliwkami, kokosem i chia.
 

 

Składniki: ekstrakt słodowy (słodycze)* 45%, kokos, suszone śliwki 15%, mąka ryżowa, nasiona chia.
* alergen

 

 

Wartości odżywcze w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1890 kJ / 455 kcal;
tłuszcz: 27,6 g;
nasycone kwasy tłuszczowe: 13,1 g;
węglowodany: 42,7 g;
cukry: 28,1 g;
białko: 6,35 g;
sól: 0,01 g.

 

Kraj pochodzenia: Czechy.

 

Przechowywać w zaciemnionym miejscu, w temperaturze do 20°C i wilgotności do 60%.

Do bezpośredniego spożycia.

Inni klienci kupili również
Serio w plasterkach z czosnkiem niedźwiedzim 150g

Najlepszy nieser do zapiekania i roztapiania teraz w wersji z czosnkiem niedźwiedzim!

SERio roślinna alternatywa sera w plasterkach z czosnkiem niedźwiedzim 150g
11,99
Ser Kościński z dzikim czosnkiem 140g Millek

Ser Kościński z dzikim czosnkiem 140g Millek to roślinna alternatywa dla sera Korycińskiego na bazie fermentowanych migdałów i nasion konopi

Ser Kościński z dzikim czosnkiem 140g Millek
16,99
Nowość
Krem czekoladowy z orzechami laskowymi wegański BIO 200g Gandola

Pyszny krem czekoladowy z orzechami laskowymi, bez dodatku oleju palmowego.

Krem czekoladowy z orzechami laskowymi wegański BIO 200g Gandola
17,99
Ciastka z kawałkami czekolady wegańskie BIO 250g Eureko

Przepyszne ciasteczka z kawałkami czekolady specjalnie dla wegen.

Ciastka z kawałkami czekolady wegańskie BIO 250g Eureko
8,99
Krem czekoladowy wegański BIO 200g Gandola

Pyszny krem czekoladowy. Ekologiczna alternatywa dla łasuchow, bez tłuszczu palmowego.

Krem czekoladowy wegański BIO 200g Gandola
16,99
Powiadom o dostępności

Na podany adres e-mail zostanie wysłane powiadomienie, gdy produkt będzie dostępny w naszym magazynie

Batonik śliwkowy z chia 50g PERLA
Batonik śliwkowy z chia 50g PERLA
Zapis do newslettera