Baton owocowy Zanzibar
Baton owocowy Zanzibar z energią i słońcem! Przetestuj jego pyszny smak i pozwól, by na Twojej twarzy zagościł uśmiech! Baton jest w 100% roślinny, bezglutenowy, bez konserwantów, polepszaczy smaku, syropów, bez dodanego cukru.
Skład batona owocowego Zanzibar: rodzynki, mango, orzechy nerkowca, ananas.
Masa netto: 40 gramów
Zalety zdrowego batona Zanzibar Zmiany
Proste, wyłącznie naturalne składniki,
Słodki choć bez dodanego cukru,
Nie dodajemy konserwantów, syropów, polepszaczy ani żadnych innych niepotrzebnych składników,
Surowce, z których korzystamy nie zawierają konserwantów,
Nasze batony są wegańskie i bezglutenowe,
Batony są przetwarzane wyłącznie mechanicznie.
Uwaga alergicy – baton Zanzibar zawiera orzechy!
Baton owocowy Zanzibar – Tabela wartości odżywczych
Tabela Wartości 100 g 40 g
Wartość energetyczna 1653 kJ/ 394,5 kcal 661,24 kJ/ 157,8 kcal
Tłuszcze 13,44 g 5,37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,05 g 1,22 g
Węglowodany 58,3 g 23,32 g
w tym cukry 51,5 g 20,44 g
Białko 7,19 g 2,88 g
Sól 0,07 g 0,03 g
Baton Zanzibar zawiera wyłącznie naturalnie występujące cukry. Skąd bierze się sól w batonie? Zawartość soli wynika z naturalnie występującego sodu. Może zawierać małe kawałki łupin, orzechów, bądź pestek.
Sposób przechowywania - W suchym i chłodnym miejscu
Termin przydatności do spożycia - 6 miesięcy od daty produkcji