Udka jak z kurczaka z bambusową "kością". Najlepsze do smażenia na patelni lub grillu.
Na tym blogu można zobaczyć, jak świetnie wyglądają już gotowe do jedzenia: http://foodnfotos.blogspot.com/2011/05/vegan-grillen_15.html
Składniki: białko sojowe (52,5%), kasztany wodne, proteina sojowa 11%, woda, białko pszenne, sos sojowy (woda, ziarno soi, pszenica, sól, cukier), cukier, pieprz biały, skrobia z tapioki, aromat, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, tofu (ziarno soja, woda, emulgator: lecytyna sojowa).
Wartość odżywcza (na 100 g produktu)
Energia : 933 kJ/223 kcal
Tłuszcz : 15,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,7 g
Węglowodany : 11,0 g
w tym cukry : 2 g
Błonnik : - g
Białko : 12,0 g
Sól : 2,1 g
Waga: 250g