Azjatyckie Tofu na patelnię Teriyaki uwiedzie Cię słodkim, egzotycznym smakiem dalekiej Japonii. To doskonały wybór dla miłośników kuchni azjatyckiej. Wystarczy podsmażyć na patelni przez 2 minuty i można podawać
Składniki:
88 % tofu (57 % nasiona soi, woda, wapń), 12 % marynata (woda, fermentowane nasiona soi, fermentowane nasiona pszenicy - nie
zawiera glutenu), cukier, sól, ocet spirytusowy, naturalny aromat, skrobia)
WARTOŚCI ODŻYWCZE w 100g:
Wartość energetyczna 531 kJ/127 kcal,
Tłuszcze 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g,
Węglowodany 2,5 g w tym cukry < 1,7 g,
Błonnik 1,0 g,
Białko 13,0 g,
Sól 1,2 g,
Wapń 210 mg