Steki wegańskie ze szpinakiem, nasionemi konopii i kapustą. Gotowe do spożycia po podgrzaniu.
Składniki: woda, tofu (soja, nigari), białko sojowe, kukurydza 11%, olej rzepakowy, szpinak 4%, nasiona konopi 4%, kapusta, ziemniak, marchew, seler, kalafior, cebula smażona, brokuły, pietruszka, por, ekstrakt drożdżowy, substancje zagęszczające: metylceluloza, karagen, guma konjac; musztarda, przyprawy, sól.
Wartość odżywcza (na 100 g produktu)
Energia : 1025 kJ/245 kcal
Tłuszcz : 18,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,5 g
Węglowodany : 9,8 g
w tym cukry : 2,6 g
Błonnik : - g
Białko : 9,2 g
Sól : 1,6 g
Waga: 150g.