Sos Raguve z soczewicy.
Składniki: przecier pomidorowy (25%), soczewica (23% w tym brązowa 16% i czarna 7%), częściowo odwodniony przecier pomidorowy (19%), olej słonecznikowy, cebula, seler, marchew, wino czerwone, sól, czosnek, rozmaryn, szałwia, liść laurowy, skoncentrowany sok z cytryny.
Może zawierać śladowe ilości orzechów, orzeszków ziemnych i soi.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.
Wartość odżywcza (na 100 g produktu):
Energia : 602 kJ/145 kcal
Tłuszcz : 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,2 g
Węglowodany : 7,2 g
Cukry : 3,2 g
Błonnik : 3,3 g
Białko : 2,7 g
Sól : 1,1 g
Waga: 190g