Sos curry red thai bezglutenowy BIO 340 g Sanchon
Nowość
(0) opinii4030917056308
15,99
Większe zakupy to wyższy rabat
2 szt. | 2% rabatu |
3 szt. | 3% rabatu |
4 szt. | 4% rabatu |
5 szt. | 5% rabatu |
6 szt. | 7% rabatu |
Opis produktuRed thai to jedno z najbardziej znanych i popularnych dań curry w Tajlandii. Nasz sos jest doskonale zbilansowany dzięki naszej autentycznej, pikantnej paście curry i słodkiemu napojowi kokosowemu. Ten sos zapewnia maksymalną przyjemność.
Składniki: woda, cebula*, 12 % napój kokosowy* (ekstrakt kokosowy*, woda), czerwona papryka*, przecier pomidorowy*, marchew*, olej słonecznikowy*, surowy cukier trzcinowy*, 5 % czerwona pasta curry* (galangal*, czosnek*, imbir*, cebula*, słodka papryka*, czerwona papryka*, kolendra*, sól morska, olej kokosowy*, woda, trawa cytrynowa*, surowy cukier trzcinowy*, czarny pieprz*, sos SOJOWY tamari* (woda, SOJA*, sól), olej słonecznikowy*, limonka*, papryka chili*, liście limonki kaffir*, kmin rzymski*, papryka w proszku*, gałka muszkatołowa*, skrobia kukurydziana*, koncentrat soku z cytryny*), sól morska, mąka ryżowa*, 1,1 % puree kokosowe*, limonka*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
INFORMACJA ALERGENNA: Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, SELER i gorczycę.
Sposób przygotowania: Sos podgrzać w garnku lub polać nim podsmażone kawałki mięsa lub ryby i chwilę poddusić. Red Thai można również podawać w wersji wegańskiej z tofu lub ryżem, makaronem lub ziemniakami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 598 kJ/ 143 kcal
Tłuszcz: 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 8,7 g
Białko: 1,4 g
Sól: 1,6 g
Przechowywać w temperaturze 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2-3 dni.
Składniki: woda, cebula*, 12 % napój kokosowy* (ekstrakt kokosowy*, woda), czerwona papryka*, przecier pomidorowy*, marchew*, olej słonecznikowy*, surowy cukier trzcinowy*, 5 % czerwona pasta curry* (galangal*, czosnek*, imbir*, cebula*, słodka papryka*, czerwona papryka*, kolendra*, sól morska, olej kokosowy*, woda, trawa cytrynowa*, surowy cukier trzcinowy*, czarny pieprz*, sos SOJOWY tamari* (woda, SOJA*, sól), olej słonecznikowy*, limonka*, papryka chili*, liście limonki kaffir*, kmin rzymski*, papryka w proszku*, gałka muszkatołowa*, skrobia kukurydziana*, koncentrat soku z cytryny*), sól morska, mąka ryżowa*, 1,1 % puree kokosowe*, limonka*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
INFORMACJA ALERGENNA: Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, SELER i gorczycę.
Sposób przygotowania: Sos podgrzać w garnku lub polać nim podsmażone kawałki mięsa lub ryby i chwilę poddusić. Red Thai można również podawać w wersji wegańskiej z tofu lub ryżem, makaronem lub ziemniakami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 598 kJ/ 143 kcal
Tłuszcz: 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 8,7 g
Białko: 1,4 g
Sól: 1,6 g
Przechowywać w temperaturze 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2-3 dni.
Cechy produktu
BIO | TAK |
Bezglutenowy | TAK |