Delikatny w smaku, łatwo rozsmarowujący się serek, tworzony z orzechów nerkowca poddanych procesowi fermentacji żywymi kulturami bakterii. Produkt w 100% roślinny / wegański. Ten Smarowaniec położony na kromce razowca to prawdziwa uczta. Wędzona papryka w połączeniu z fermentem z orzechów nerkowca, cebulą i czosnkiem, tworzą niepowtarzalny smak umami.
Składniki: orzechy nerkowca 60%*, woda źródlana, płatki drożdżowe, papryka wędzona, czosnek, cebula, sok z cytryny, sól himalajska, żywe kultury bakterii.
Może zawierać śladowe ilości soi, migdałów i sezamu.
Bez glutenu. Bez konserwantów.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1242 kj / 297 kcal
Tłuszcz 23,2g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2g
Węglowodany: 16,4g
w tym cuk: 3,2g
Błonnik: 3,4g
Białko: 9,9g
Sól: 1,3g
Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +6°C
Waga: 150 g netto